Tumor na mozgu čudesno nestao bez operacije, liječnici ne mogu objasniti kako

U današnjem svijetu postali smo toliko ovisni o moći medicinske znanosti da su molitva i vjera za većinu ljudi ostale u drugom planu.

No, ova je priča izvanredna jer su liječnici zbunjeni činjenicom da je ovaj čovjek na koji se sumnjalo zloćudni tumor na mozgu iznenada nestao bez operacije.

Paul Wood iz Lodija u Kaliforniji prvi put se obratio svom liječniku početkom 2018. kada je počeo osjećati glavobolje i imao je problema s hodanjem.

“Imao sam jake glavobolje, nisam mogao hodati hodnikom, a da se ne hvatam za zidove.”

Zatim su ga uputili neurokirurgu na UC San Francisco, gdje su liječnici posumnjali da je imao krvarenje u mozgu – no skeniranje je tada otkrilo da ima znakove tumora na mozgu.

Wood nije prihvatio dijagnozu, već se okrenuo svojoj vjeri u Boga.

Aktivan je član crkve Gravity, gdje je primio obilne molitve i ohrabrenje od svojih suvjernika.

Jason McEachron, pastor u Crkvi Gravity, primijetio je Woodovu nepokolebljivu vjeru tijekom njegove muke. “Samo je ponavljao, ‘bez obzira što mi se dogodi, bit ću dobro. Vjerujem u Boga.’”

Dan prije operacije, liječnici su bili iznenađeni kada su otkrili da je sumnjivi tumor nestao.

“Radimo testove i imamo medicinsku tehnologiju te pokušavamo doći do nekog zaključka. Mi smo poput detektiva – [ali] ponekad se dogode stvari koje ne možemo objasniti,” rekao je dr. Richard Yee.

Sada kada je operacija otkazana, Wood kaže da je “to čudo i da je to način na koji je Bog planirao.”

To nije ništa drugo nego božanska intervencija i upravo je Božja iscjeliteljska ruka razlog nestanka tumora. Hvala Bogu!

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!