Velika oluja se približavala mladencima, a nastale fotografije oduzimaju dah

Mladi vjenčani dar smatra da je dobio najljepši vjenčani dar odozgor kada je slučajna grmljavinska oluja pružila zadivljujuću pozadinu za fotografije vjenčanja.

Trapper i MaKayla Shore ugostili su svoje vjenčanje ranije ovog mjeseca, a dok su pozirali za portrete s fotografkinjom Ashley Patton, iza njih se počela spremati dramatična oluja. Umjesto da pobjegnu u zaklon, odlučili su iskoristiti pogled.

Ashley je natjerala mladence da stanu nasred puste ceste. Da bi dodala još više drame, zamolila je Trapperova brata da parkira svoj Mustang iza njih s upaljenim svjetlima i upaljenim motorom, što je stvorilo zadimljen izgled. Par se grlio, plesao i ljubio dok je Ashley snimala fotografije, a oblaci su se nadvili.

“Način na koji je vjetar puhao i način na koji je automobil stajao iza nas… raspored je bio savršen”, rekla je fotografkinja.

FOTO: ASHLEY PATTON PHOTOGRAPHY LLC, MIDWEST

“Učitala sam ih na svoje računalo. Mislim, bilo je potrebno malo ili nimalo uređivanja. Nebo je učinilo sve… a Mustang, pozadinsko osvjetljenje učinilo je sve za nas.”

Mlada vjeruje da su fotografije vjenčanja olujnog oblaka metafora

Osamnaestogodišnjaci će uskoro prihvatiti nepoznanice vojnog života. Trapper je pripadnik Zračnih snaga Sjedinjenih Država, a MaKayla vjeruje da su olujni oblaci savršena metafora za njihovu budućnost.

“Budući da sam supruga vojnog osoblja, burne fotografije predstavljaju izazove s kojima ćemo se suočiti kao par, ali imat ćemo ih jer je dan počeo sjajno, postao olujan, a zatim se razvedrilo i bila je sjajna noć”, rekla je.

Iako prekrasne fotografije vjenčanja čine da se čini da je oluja postala epska, na kraju je krenula u drugom smjeru. Mlada i mladoženja mogli su proslaviti ostatak svog velikog dana bez kiše. MaKayla i Ashley vjerovale su da je to dio magije.

FOTO: ASHLEY PATTON PHOTOGRAPHY LLC, MIDWEST

“Ovdje je samo poškropilo”, rekla je MaKayla. “Sve oluje su nas tako prošle pa smo ostali.”

“U pozadini je prekrasna oluja, a ne pada ni kap kiše”, rekla je Ashley. Fotografije su uistinu prekrasne, a mladencima želimo, unatoč svim olujama, od Boga vođen i blagoslovljen brak.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!