Majka je u vožnji primijetila da njeno dijete ne diše, a tada se pojavio dobri ‘anđeo’

Majka je u vožnji primijetila da je njeno dijete prestalo disati. U panici je zaustavila auto kod restorana brze hrane gdje se pojavio dobri ‘anđeo’.

Ljudi neprestano pokušavaju učiniti sve što mogu kako bi maksimalno iskoristili svoje vrijeme. Što više možemo postići, to bolje, zar ne?

Konzumacija brze hrane je još jedan način da maksimiziramo i iskoristimo svoje vrijeme. Većina Amerikanaca posjećuje restorane brze hrane kako bi na brzinu nešto pojeli. Međutim, kako pokazuje isječak objavljen na društvenim mrežama, jedna je žena dobila puno više od toga kada je posjetila Taco Bell.

Natasha Long bila je u vožnji u Taco Bellu u Pennsylvaniji kada je doživjela najgoru noćnu moru roditelja. Njezino 11-mjesečno dijete prestalo je disati i počelo modriti. Natasha je svoje dijete u tom trenutku opisala kao “beživotno”.

Međutim, jedna zaposlenica Taco Bella postavljen je na pravo mjesto u pravo vrijeme. Voditeljica lokacije, Becky Arbaugh, rekla je da je bacila slušalice i istrčala do Natashe i djeteta koje nije reagiralo.

Becky je odmah počela raditi kompresiju prsnog koša na djetetu. Nekoliko trenutaka kasnije, Becky je uspjela natjerati dijete da ponovno diše.

Dijete je hitno prebačeno u bolnicu i kaže se da je dobro. Natasha je, naravno, vječno zahvalna za Beckyne herojske postupke. Ali Becky je rekla da je samo pokušavala učiniti ono što je mogla kako bi pomogla nekome kome je to bilo prijeko potrebno.

Samo sam sebe smatrala mamom s drugom mamom kojoj je potrebna pomoć, rekla je Becky.

Loše se stvari događaju u životu, a neke od njih su potpuno neizbježne. Međutim, Bog često postavlja prave ljude na pravo mjesto u pravo vrijeme da nam pomognu u tim kušnjama i teškoćama.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!