Otac upucao 9-mjesečnog sina dok je spavao, kaže da su ga na to natjerali demoni

Muškarac iz Washingtona suočava se s kaznenom prijavom nakon što je navodno upucao svog 9-mjesečnog sina dok je spavao, prenosi People.

8. svibnja oko 18:30 policiju u Seattleu pozvala je žena u kuću u gradskoj četvrti Magnolia koja je rekla da joj je dijete upucano, rekla je policija.

Ubrzo su stigli pripadnici vatrogasne postrojbe, ali su na mjestu događaja samo mogli konstatirati smrt djeteta.

Dan kasnije, djetetov otac, Dion Lamont Montgomery (35), uhićen je i optužen za ubojstvo prvog stupnja, napad prvog stupnja i ilegalno posjedovanje oružja.

Zatvoren je u zatvoru okruga King uz jamčevinu od 5 milijuna dolara.

Nije jasno ima li Montgomery odvjetnika koji može govoriti u njegovo ime ili se izjasnio krivim za optužbe protiv njega.

Sudski dokumenti navode da je Montgomery nakon što je upucao svog sina ispalio četiri do pet metaka u dvije osobe u blizini prije nego što je pobjegao.

Prema sudskim dokumentima nitko drugi nije ozlijeđen.

Kad su ga policajci pronašli tri bloka dalje od mjesta zločina, navodno im je rekao da se drogirao i da su ga “demoni” natjerali da puca iz pištolja, pokazuje sudski zapisnik.

Dječakova majka rekla je policiji da joj je suprug rekao da je ispalio ćorak kada je čula pucanj, pokazuju sudski zapisnici.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!