Majka je posvojila troje djece, no primijetila je čudne stvari zbog kojih je odmah napravila DNK test

Majka je primijetila čudne stvari kada je posvojila djecu.

Katie Page je majka iz Colorada koja voli djecu više od svega na svijetu. Iako nema vlastito biološko dijete, posvojila je troje djece, a kasnije, nakon što se zaljubila u muškarca po imenu Josh, u njihov je dom došlo još dvoje njegove djece iz prethodne veze.

Danas njihovu obitelj čini sedam članova – dva dječaka, tri djevojčice, te roditelji Katie i Josh. No, ono što je mnogo više od broja članova njihovih obitelji zaintrigiralo svjetsku javnost su posvojena djeca.

Nakon što je Kate zbog određenih nedoumica odlučila napraviti DNK test svoje djece, ostala je bez riječi od šoka.

Katie, koja danas ima 40 godina, 2017. je poželjela ostvariti želju koja tinja od djetinjstva i posvojiti dijete . Tako je Grayson došao u njezin dom, tada kao beba, a sada sićušni šestogodišnjak.

No, ubrzo je Katie dobila poziv iz socijalne službe da i djevojčica, koja je tada imala godinu dana, također treba udomiteljstvo. Nije se dvoumila ponuditi joj ga, no ubrzo je primijetila da su njezin posvojeni sin i djevojčica koju je uzela u udomiteljsku obitelj nevjerojatno slični.

Katie s djecom; Foto: woodandgraceblog/Instagram

DNK test pokazao je zapanjujuće rezultate

Iako je Katie vjerovala da bebe dolaze od različitih majki, jer je biološka majka dala drugačija prezimena kada je bebe davala na posvajanje, nakon DNK testa istina je bila potpuno drugačija.

Grayson i Hannah su brat i sestra. Katie je bila potpuno šokirana – ali u pozitivnom smislu. Ovi rezultati testa pomogli su Kate da službeno usvoji Hannah u prosincu 2018.

“Budući da su bili u rodu, mogla je ostati u mojoj kući. Trebali su se naći, to je prilično jasno. Mislim da je Bog to namjeravao od početka. Da nisu bili u srodstvu, Hannah ne bi ostala s našom obitelji. Bila bi smještena kod drugih rođaka”, rekla je jednom Katie Page za People.

No, tu nije bio kraj nevjerojatne priče Katie iz Colorada. Bog joj je htio prirediti još jedno iznenađenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

I treći brat je stigao u njen dom

Dvije godine nakon što je Paige službeno posvojila Hannah, čula je za jednogodišnjeg Jacksona, Hannahinog i Graysonovog biološkog brata.

“Čim sam ga uzela u ruke, bila sam presretna. Rekla sam: Ovo je njihov brat, ovo je njegova obitelj”, ispričala je Kate američkim medijima nakon što je posvojila svoje treće dijete – Jacksona.

Zatim je u veljači mama troje posvojene djece doznala za još jedno iznenađenje: biološka majka Graysona, Hannah i Jacksona rodila je još jednu djevojčicu koju je također napustila, a koju je Katie, naravno, uzela u udomiteljsku obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Katie | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

Najmlađu sestru nije posvojila

Ipak, najmlađu djevojčicu na kraju je posvojila obitelj koja je u svoj dom već primila najstariju braću i sestre Kateine ​​djece – Taylor i Idi Grace. To bi značilo da je od šestero napuštene djece, troje posvojila Katie Page, a troje obitelj Whitney, koja je u bliskom kontaktu s Katie, baš kao i njihova djeca – braća i sestre.

Kate danas ima veliku obitelj, a svoje pratitelje na Instagramu redovito obavještava o aktivnostima svoje troje djece, kao i djevojčice svog partnera Josha, a svi doista djeluju kao jedna velika i sretna obitelj.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!