Susjeda je snimila strašan prizor s prozora: Ovo je noćna mora svakog roditelja

Susjeda je uspjela sve snimiti i podijeliti na društvenim mrežama

Kazahstanka Svetlana sasvim je slučajno primijetila jezivu situaciju u svom susjedstvu koja je lako mogla završiti tragično.

Naime, kroz prozor je ova žena primijetila kako se dva dječaka igraju balonima u stanu preko puta, ali se jedan od njih naginjao preko otvorenog prozora, te je djelovalo kao da ga sekunde dijele od sigurnog pada.

Svetlana je uspjela sve snimiti i podijeliti na društvenim mrežama, a opisala je i ovu rizičnu situaciju koja, hvala Bogu, nije kobno završila.

Video je, inače, postao viralan i obišao cijelu Europu te je još jedan u nizu dokaza da malu djecu ne treba ostavljati bez nadzora ni na nekoliko sekundi, pogotovo ne na mjestima gdje postoji realna mogućnost opasnosti.

Snimka je izazvala burne reakcije

“Nismo mogli ne vidjeti ovu situaciju. Jučer su u jednom od stanova ova dva dječaka bila prepuštena sama sebi. Vidjeli smo djecu kako bacaju balone kroz otvoren prozor, a njihovih roditelja nije bilo u blizini. Morali smo vikati da se maknu s prozora, jer nismo imali vremena sići i otići do njih, roditelji su čuli našu viku, pa su odveli djecu i zatvorili prozor. Kako su mogli ostaviti tako malu djecu samu kraj prozora?”, napisala je Svetlana.

Video je izazvao burne reakcije i kritike, a glavni problem je u konstrukciji prozora koji je postavljen dosta nisko, te nema zaštitnu ogradu niti rešetke. Mnogi tvrde da su se od tog prizora naježili.

“Skoro sam dobio infarkt dok sam ovo gledao”, “Nije mi dobro od ove snimke”, “Zašto itko drži širom otvorene prozore kad su mu djeca u kući”, “Kroz cijeli video sam strahovala za ovo dijete”, “Skoro da mi je srce stalo”, “Šokiran sam da neki roditelji nisu svjesni opasnosti koje im prijete u kući”, “Dokaz više da morate imati rešetke ako imate malu djecu”, ” I onda roditelji kažu “nisam bio tu” drugi put kad im djeca umru”, samo su neki od komentara.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!