NaslovnicaMolitveMolitva za oslobođenje od određenog grijeha

Molitva za oslobođenje od određenog grijeha

Ako trebate oslobođenje od grijeha, izmolite ovu kratku molitvu. Bog vam može pomoći na putu prema slobodi!

Oče nebeski, svemogući i vječni Bože,

Dolazim pred Tebe kao grešnik koji traži oproštenje i oslobođenje. U tišini svoga srca, priznajem svoje prijestupe i vremena kada sam činio zlo u Tvojim očima. Opterećen sam težinom svojih grijeha i žudim za slobodom koja dolazi od Tebe.

Gospodine Isuse Kriste, Ti si Jaganjac Božji koji odnosiš grijehe svijeta. Vjerujem u Tvoje otkupiteljsko djelo na križu, gdje si prolio Svoju dragocjenu krv za moje spasenje. Priznajem da sam sagriješio mišlju, riječju i djelom, onim što sam učinio i onim što sam ostavio neučinjenim.

Molim za Tvoje božansko oslobođenje od ropstva grijeha. Raskini lance koji me drže zarobljenim i oslobodi me da hodam u svjetlu Tvoje ljubavi. Nauči me oduprijeti se iskušenjima, bježati od zla i živjeti životom koji Te slavi.

Daj mi hrabrosti da priznam svoje grijehe, snage da se od njih odvratim i nade da sam u Tebi novo stvorenje. Neka mi Tvoja milost bude dovoljna, a Tvoja moć usavršena u mojoj slabosti.

U ovom trenutku Te molim za oslobođenje od grijeha (možete ga imenovati) i svih njegovih posljedica. Vodi me stazom pravde radi imena Tvoga.

Uzdam se u Tvoju neizmjernu ljubav i beskrajnu samilost. Vjerujem da čuješ moju molitvu i da ćeš odgovoriti po svojoj savršenoj volji. Predajem Ti svoj život, Gospodine, i prihvaćam slobodu koju nudiš.

U ime Isusa Krista, mog Spasitelja i Izbavitelja, molim. Amen.

NAJNOVIJE!