NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeČovjek koji je umro na 20 minuta ima zapanjujuće otkriće života nakon...

Čovjek koji je umro na 20 minuta ima zapanjujuće otkriće života nakon smrti

Nije bio spreman na ono s čime će se susresti.

Scott Drummond je umro na operacijskom stolu, ali se vratio u život kako bi ispričao što je doživio u dvadeset minuta koliko je bio mrtav.

Doživio je tešku nesreću na skijanju i saznao da će trebati rutinsku operaciju kako bi popravio palac. Ali nije bio spreman na ono s čime će se susresti.

Tada imao samo 28 godina kada je preminuo na operacijskom stolu. Rekao je da se sjeća da je otišao na operaciju i tada osjetio toplinu kako mu prolazi kroz ruku. Zatim se zatekao kako zuri u svoje tijelo u operacijskoj sali.

Sada je Scott u kasnim 60-ima, ali se još uvijek može prisjetiti trenutka kada je napustio svoje tijelo.

Prisjeća se kako je gledao medicinsku sestru kako trči iz operacijske sale i viče: “Ubila sam ga!” budući da nikad prije nije izvodila podvez i pogriješila je.

Ovaj steznik je imao dva ventila i jedan od tih ventila trebao je otpuštati tlak, ali sestra je zaboravila zatvoriti jedan kada je otvorila drugi. Ova kobna pogreška uzrokovala je protok krvi u pogrešnom smjeru u Scottovom tijelu.

Iskustvo nakon smrti

Rekao je: “Imao sam osjećaj da mi nešto ide uz ruku i preko srca, a sljedeće čega se sjećam je da sam bio iznad svog tijela i gledao dolje u operaciju. Tada me njegov bezlični vodič u tren oka iznenada prenio na polje puno veličanstvenog cvijeća i trave do struka.”

Tvrdi da ga je vodilo bezlično biće za koje pretpostavlja da je Bog. On se prisjeća: “Sljedeće čega se sjećam je da osoba koja me je dopratila tamo više nije bila i bio sam sam, ali bilo je tako mirno.”

Scott Drummond tvrdi da je bio mrtav 20 minuta, Snimka zaslona: YouTube

Scott kaže da se osjećao vrlo smireno u Božjoj prisutnosti i kaže da je iznenada gledao video svog života od dana kada je rođen do trenutka kada je stajao u polju.

Dok je promatrao dobro i loše u svom životu, shvatio je da živi svoj život iz pogrešnih razloga. Osjećao je da mu se sudi po svim postupcima i mislima koje je imao tijekom cijelog života.

Scott je shvatio da je umro na operacijskom stolu i da je u Božjem gradu, ali Božja mu je poruka pružila duboki uvid.

Još nije vrijeme

Bog je navodno rekao Scottu: “Još nije tvoje vrijeme. Imaš još stvari za napraviti.” Osjetio je ruku poput očeve kako ga vuče i poslala ga natrag na zemlju. Odjednom se vratio u svoje tijelo.

Kad se probudio, njegov liječnik je rekao da se njegov medicinski tim borio da mu spasi život u operacijskoj sali, koja se pretvorila u ratnu sobu, nakon što je 20 minuta bio proglašen mrtvim.

Prošlo je više od 30 godina otkako je Scott imao to iskustvo i sada kaže da se uopće ne boji smrti.

On zna tko mu drži život i tko mu može oduzeti život. Scott ne živi s osjećajem žaljenja za prošlošću, već živi svaki dan mijenjajući prioritete svog života i dopuštajući Bogu da ga vodi u svakoj stvari.

NAJNOVIJE!