Tata je tijekom igre vidio čudno ponašanje kćeri i otkrio strahotu iz vrtića

Tata je tijekom igre primijetio čudno ponašanje svoje kćeri, a ubrzo mu je ispričala strahote iz vrtića koje su ga šokirale. 

Dvije odgojiteljice iz vrtića u Aleksadropolisu su pod istragom zbog sumnje da su najmanje jedno dijete zaključavale u ostavu bez svjetla po kazni.

Istraga je započela nakon što je otac trogodišnje djevojčice iznio šokantne tvrdnje da je njegovo dijete zlostavljano u vrtiću.

Otac je kontaktirao vlasti nakon što se njegova kći počela čudno ponašati tijekom igre.

Igrao se s kćeri kada je djevojčica uzela lutku, počela vikati na nju, a zatim je gurnula u smočnicu i ugasila svjetlo. Na njegovo pitanje zašto je to radila i gdje je vidjela da se tako radi, djevojčica je odmah odgovorila: “Tata, to radi naša odgojiteljica u vrtiću.”

Jedna od odgojiteljica priznala je da je koristila smočnicu u sobi kako bi “smirila nemirnu djecu”, a roditeljima je poslala pismenu ispriku.

Odgojiteljica je na ovaj način kažnjavala nemirnu djecu

Majka djevojčice, uz pomoć koje je i otkriven slučaj, ispričala je kako je odgojiteljica rekla da je primjenjivala ovakav sustav kažnjavanja nemirne djece, ali da se “djeca nisu zatvarala u mračni ormar dulje od dvije-tri minute”.

“Tada su nam se neke stvari razjasnile. Moje dijete, koje nije plašljivo, posljednja dva, tri mjeseca, kad god padne mrak, počelo se bojati. Tražilo je da upalimo svjetlo. Dijete bi se probudilo, ustalo po noći i govorilo da neće ići u vrtić”, kaže majka.

Majka kaže da je odgojiteljica rekla da tako “smiruje” nemirnu djecu.

“Ona je smijenjena, a naša su djeca premještena u druge skupine. Očekujemo da ćemo zaposliti dvije nove odgojiteljica”.

Gradonačelnik je rekao da je pet obitelji čija su djeca išla u vrtić podnijelo tužbe zbog sličnog ponašanja prema njihovoj djeci.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!