Osumnjičeni za Dankino ubojstvo ne pokazuju trunku kajanja: Njihovo ponašanje je zaprepastilo istražitelje

"Niti jednom nisu rekli "žao mi je"

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić ispričao je danas kako su se osumnjičenici za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić ponašali na policijskom ispitivanju te kako su hladnokrvno opisali zločin koji su počinili 26. ožujka u gradu Banjsko Polje dok je Srbija tražila djevojčicu.

Uhićeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, inače kolege iz JKP “Vodivid”, koji su je udarili službenim vozilom. Kako se doznaje, Janković je bio na mjestu suvozača, dok je Dragijević vozio.

“Obojica su pala na poligrafskom ispitivanju i na svim pitanjima. Oni su ispitani dva puta, a drugi put su i odgovori njihovi bili precizniji i istraga je već imala više informacije i konkretnija pitanja”, kazao je načelnik UKP-a i dodao:

“Suočeni su s činjenicama i jedan i drugi su priznali djelo iako su odvojeno ispitivani, a priče im se poklapaju do jednog dijela i to je ono što nam govori da je dijete bilo živo.

Opisao je i kako je, prema očevidu i riječima osumnjičenih, došlo do cijelog događaja.

Informer: Danka je zadavljena? Navodno je bila živa nakon što ju je udario auto

Osumnjičeni je priznao da je zadavio dijete

Osumnjičeni Dejan Dragijević, jučer je priznao da je upravo on zadavio dijete u automobilu.

“Suvozač je, ipak, nama kasnije sve objasnio i priznao da je to uradio on. Postavljali smo mu pitanja zašto nisu zvali Hitnu pomoć, ali čovjek nema empatiju, ni jednim gestom ne pokazuje da se kaje, jako čudan profil ličnosti. Psa da udarite stali biste, ali ovo… Mi nismo primijetili da uopće pokazuju kajanje, tu nema emocija, tu nema racionalnog objašnjena. Oni su samo nastavili normalno funkcionirati, a jedan je čak išao u potragu za djevojčicom – rekao je Cmolić.

Kako je objasnio, ni dok su ispitivali roditelje osumnjičenih nije bilo stresa, ni kod brata ni kod roditelja.

“Niti jednom nisu rekli “žao mi je”, rekao je i dodao da u svojoj karijeri dugoj više od 20 godina nikada nije vidio da osumnjičenici ovako pričaju, prenosi Kurir.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!