Obitelj traži nestalog mladića iz Zenice, posljednji put se javio iz Zagreba

Obitelj moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije u Hrvatskoj ili BiH da odmah nazovu najbližu policijsku stanicu.

Tarik Imamović (26) iz Zenice nestao je proteklog vikenda. Prema posljednjim informacijama kojima raspolaže njegova obitelj, bio je u Zagrebu.

Njegovi roditelji otac Edin i majka Hanifa proživljavaju teške trenutke.

“Razgovarao sam s Tarikom, koji je rekao da se nalazi na autobusnoj stanici u Zagrebu. Prije toga je radio na Jadranu, kao armirač. Ono što znam je da je posljednja dva-tri dana imao određenih psihičkih problema, te da ga je poslodavac poslao na odmor, kući.

Posljednje što sam čuo je njegovo uvjeravanje s nekim mladićem, govorili su jedan drugom ‘Odustani, trebaš odustati’ i veza se prekinula. Prethodno mi je rekao da će po njega na stanicu doći neki poznanik, prijatelj. Od tad je telefon isključen”, rekao je njegov otac Edin za Zenicablog.

Tarikov mobitel je nedostupan više od 48 sati

Prema očevim riječima, poslodavac iz Hrvatske je, nakon što ga je kontaktirala Tarikova obitelj, također prijavio nestanak u Hrvatskoj. Tarik je, kaže obitelj, u nedjelju oko 14 sati krenuo kući u Zenicu i nije im najavljivao nikakvu drugu destinaciju. Njegov mobitel je nedostupan više od 48 sati.

“Žao mi je kad je već imao problema što su ga pustili da ide sam, mogao sam ja ili neko doći po njega”, kaže otac Edin.

U Upravi policije MUP-a u Zenici nije bila evidentirana nestala osoba s Tarikovim podacima, pa je policija ponovno u srijedu navečer kontaktirala Tarikovu obitelj radi utvrđivanja svih podataka i formalne prijave.

Obitelj Imamović moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije u Hrvatskoj ili BiH da odmah nazovu najbližu policijsku stanicu, prenosi Dnevnik.hr.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!