Russell Brand traži savjet o crkvama i krštenju u najnovijoj objavi na Instagramu

Glumac je objasnio kako je osjetio poticaj da se krsti.

Glumac i televizijska ličnost Russell Brand na Instagramu je pitao pratitelje u koju bi crkvu trebao ići prije nego što je opisao kako se želi krstiti.

“Išao sam u crkvu, crkvu u kojoj održavaju Alpha tečajeve. Pretpostavljam da je to neka vrsta Crkve Engleske. Bio sam u Katoličkoj crkvi i razmišljam o odlasku u istočnu Pravoslavnu crkvu.

Mislite li da su različite denominacije i razlike važne kada gledate Boga i Kristov lik iz najbolje moguće univerzalne perspektive?”

Brand je zatim objasnio da je osjetio poticaj da se krsti.

“Jeste li se krstili kao odrasla osoba? Kao da bi to učinio u rijeci? … Želim rijeku Jordan ili rijeku Temzu u najgorem slučaju. Želim pravilno poniranje.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Russell Brand (@russellbrand)

U rujnu, zajednička istraga novina Times i Channel 4 ispričala je priče pet žena koje su optužile Branda za silovanje i seksualno zlostavljanje.

Optužbe se odnose na razdoblje od 2006. do 2013. godine.

Brand je negirao sve tvrdnje.

U video odgovoru nakon istrage rekao je: “Usred ove litanije zapanjujućih, prilično baroknih napada nalaze se neke vrlo ozbiljne optužbe koje apsolutno pobijam.”

Londonska policija rekla je novinarima u prosincu da je Brand dvaput ispitan u Scotland Yardu, u vezi s ukupno devet kaznenih djela.

NAJNOVIJE!