Taylor Swift održava sotonističke rituale na koncertima, tvrdi glazbenik

Bivši pjevač popularnog Boyzone Shane Lynch optužio je pop zvijezdu Taylor Swift za sudjelovanje u demonskim praksama i sotonističkim ritualima tijekom svojih rasprodanih koncerata te je upozorio na štetne učinke takve glazbe na djecu.

“Mislim da kada gledate mnoge umjetnike vani, mnogi njihovi nastupi su sotonistički rituali uživo pred 20.000 ljudi, a da oni to ne shvaćaju i ne prepoznaju”, rekao je Lynch nedavno za irski Sunday World.

“Vidjet ćete puno podignutih kapuljača i maski i vatrene ceremonije. Čak i kod Taylor Swift — jedne od najvećih umjetnica na svijetu — dok gledate jedan od njezinih nastupa, vidite da i ona ima dva ili tri različita demonska rituala s pentagramima na zemlji, s raznim stvarima na njezinoj pozornici. … Ali za mnoge ljude to je samo umjetnost i ljudi to tako vide, nažalost.”

47-godišnji irski pjevač rekao je da u današnjoj glazbi ima “puno skrivenih sotonističkih” poruka, ali većina slušatelja nije svjesna toga.

“Kada je riječ o većini glazbe koja je trenutno vani… ima puno skrivenog sotonskog i puno zla unutar njih, uključujući i ritmove.”, rekao je.

VIDI OVO: Promjenjiva vjera Taylor Swift

Snimka zaslona: YouTube

Određena glazba šteti društvu

“Glazba se povezuje s vašim emocijama”, dodao je Lynch, “povezana je s vašim duhom i kako se osjećate. Zato sam i sam prestao slušati tu vrstu glazbe jer ne odgovara mom duhu.”

Lynch, otac dvoje djece i deklarirani kršćanin, upozorio je da određena glazba šteti društvu općenito, a posebno djeci.

“To 100 posto ima učinak na društvo. Mislim da naše društvo nikada nije bilo gore u mnogim područjima, a to kreće od naše djece”, rekao je.

“Od samog početka dolaze ravno na našu djecu kako bi ih natjerali da se udalje od svega što je božansko, bilo čega kontroliranog ili discipliniranog. Vani je s razlogom sve divlje … Glazba je opasna.”

Taylor Swift (34) je ranije optužena za promicanje demonske aktivnosti kroz svoju glazbu. U njezinom video spotu “Willow” iz 2020. prikazana je kako promatra okultni ritual i prethodno je rekla da pjesma “zvuči kao bacanje čarolije da se netko zaljubi u tebe.”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!