Bebu je očaralo ženino pletenje u avionu, a na izlazu ju je dočekalo iznenađenje

Žena koja je plela u avionu nije mogla ne primijetiti da je privukla pozornost bebe u blizini. A ono što je sljedeće učinila dokazuje da će ljubaznost uvijek pobijediti!

Tročlana obitelj, mama, tata i 5-mjesečna beba Romey zajedno su letjeli u avionu. To je bio prvi Romeyjin let u zrakoplovu. Tijekom leta Romey se svidjela žena koja je sjedila pokraj njih.

Žena, Meegan, plela (štrikala) je u avionu tijekom leta, pomičući ruke naprijed-natrag, uvijek iznova. Romey je bila opčinjena pokretima i nije mogla prestati gledati kako radi.

Meegan je slučajno imala pređu iste boje kao bebina odjeća i rekla je: “Nisam si mogla pomoći. Ova beba će nešto dobiti. Jer je preslatka.” Kakav sjajan stav za sjedenje pored bebe u avionu.

Kad je zrakoplov sletio, žena koja je plela dovršila je kapu i dala je obitelj, a savršeno je pristajala Romey. Tata je izjavio: “Savršeno je pristajalo, kao što vidite. I svi oko nas su počeli pljeskati.”

Iako nismo sigurni koliko je let trajao, kakav je to talent moći napraviti cijelu kapu tijekom trajanja leta. I kakvo veliko srce ima Meegan da ga napravi za bebu.

Meegan je zatim rekla: “Dakle, definitivno ću napraviti Romey malu haljinu za bebe, jer volim izrađivati ​​haljine za bebe.” Kako slatko za nju reći. Nepoznata žena koja se jako trudi napraviti nešto za slatku bebu. Trebamo više ovoga u svijetu!

Ljubaznošću se mnogo zna, a dijeljenje ljubavi s drugima čini naš svijet mnogo boljim mjestom. Isus nas je pozvao da volimo jedni druge, a Meegan je primjer toga. Koristila je svoje talente da pokaže ljubav drugim ljudima.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!