Glumac Mark Wahlberg: “Sav svoj uspjeh pripisujem vjeri u Boga”

Glumac Mark Wahlberg, nominiran za Oscara, rekao je da su mu vjera i molitveni život glavni pokretači njegovog uspjeha, opisujući svoje kršćansko uvjerenje kao “najvažniji dio” svega što radi.

U intervjuu za Christian Headlines, rekao je: “Sav svoj osobni i profesionalni uspjeh pripisujem svojoj vjeri i suočavanju sa svim poteškoćama u životu, svim neočekivanim stvarima koje vam se stalno javljaju, pogotovo ako imate dovoljno sreće da ostarite – doživite puno smrti, puno patnje, puno gubitka”.

52-godišnjak je dodao: “I u svim tim stvarima, mogu se nositi s tim jer dobivam veliku utjehu u svojoj vjeri. I tako samo želim to podijeliti s ljudima. Ljudi uvijek žele znati: “Čemu pripisujete svoj uspjeh?” I to je u prvom planu svega.”

Uz Jonathana Roumieja iz serije The Chosen, Wahlberg se pojavio u reklami za Super Bowl 2024. za katoličku molitvenu aplikaciju Hallow.

Na Pepelnicu, glumac se više puta pojavio na nacionalnoj američkoj televiziji, uključujući u The Late Show sa Stephenom Colbertom, noseći na čelu križ u obliku pepela.

Godine 2022. Wahlberg je producirao i glumio u biografskoj drami Otac Stu, koja govori o katoličkom svećeniku koji je ustrajao u svojoj vjeri dok je obolijevao od mišićne bolesti.

U svom najnovijem filmu Arthur the King, Wahlberg tumači sportaša, Mikaela Lindnorda, čiji se tim natječe u iscrpljujućoj pustolovnoj utrci u Dominikanskoj Republici kada naiđu na psa lutalicu s teškim ranama.

NAJNOVIJE!