Zvijezda ‘Titanica’ Kate Winslet: ‘Slava je užasna stvar!’

Zvijezda “Titanica” Kate Winslet izjavila je da joj je trenutna slava nakon hit filma iz 1997. bila “užasna”.

“Osjećala sam se kao da moram izgledati na određeni način, ili biti određena stvar, i, budući da je uplitanje medija bilo tako značajno u to vrijeme, moj život je bio prilično neugodan,” rekla je Winslet.

“Novinari bi uvijek govorili, ‘Nakon Titanica, mogli ste učiniti bilo što, a ipak ste odlučili učiniti te male stvari’… a ja sam rekla: ‘Da, kladiš se u život da jesam! Jer, pogodite što, biti slavan bilo je užasno.’”

U prošlosti, kako je izvijestio Fox News, Kate je opisala Hollywood kao “veliko, zastrašujuće mjesto gdje su svi morali biti mršavi i izgledati na određeni način.”

Dodala je: “Znala sam da ne izgledam tako ili se ne osjećam kao da se tamo uklapam, pa ako sam ikad htjela pripadati, morala sam zaslužiti svoje mjesto. A što se mene tiče, nisam to zaslužila”, rekla je o tom vremenu.

VIDI OVO: Glumica Kate Winslet je uputila snažnu poruku djeci: „Ovo ne mora biti vaš život!”

Winslet je imala samo 22 godine kada je glumila uz Leonarda DiCaprija u filmskom hitu.

Puno toga se, objasnila je, promijenilo otkad je postala poznato ime. Mnoge od tih promjena, rekla je Winslet, dobre su za njezinu kćer Miu Threapleton.

“Sada je drugačije”, rekla je slavna zvijezda. “Mia je vrlo svoja osoba. [Mlade žene sada] znaju kako koristiti svoj glas.”

Unatoč poteškoćama sa slavom, glumica je rekla da je vrlo zahvalna za “Titanic” i prilike koje joj je pružio.

Winslet je rekla da je zahvalna za “Titanic” i “radost” koju film donosi tolikim ljudima. Ali slava je, priznala je, “smiješna”.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!