Olimpijska prvakinja je pronađena na podu spavaće sobe, a njezine kćeri su se molile za nju i iskusile čudo

Američka olimpijska prvakinja u gimnastici je zatečena na podu spavaće sobe boreći se da dođe do zraka. Njezine kćeri su molile i ugledale čudo!

U listopadu 2023., Mary Lou Retton, olimpijska gimnastičarka, suočila se sa situacijom opasnom po život. Tijekom termina za nokte osjećala se izuzetno umorno i bez daha.

Sljedeći dan, Mary Lou pronađena je na podu svoje spavaće sobe, boreći se da diše. Susjed je primijetio nešto neobično i pronašao ju je. Ova brza akcija spasila je život Mary Lou.

Liječnici su joj dijagnosticirali upalu pluća i sumnjali su da će preživjeti. Njezine kćeri, Shayla i McKenna, molile su se uz njezin krevet, pripremajući se za najgore. Čudesno, terapija velikim protokom kisika dovela je do njenog oporavka.

Usred ovoga, Mary Lou se suočila s još jednim izazovom: nije imala zdravstveno osiguranje. Financijska opterećenja zbog operacija i osobni problemi učinili su osiguranje nepriuštivim. Njezine su kćeri tražile pomoć putem društvenih mreža i GoFundMea, pozivajući na podršku i molitve.

Odgovor je bio dirljiv. Kako je pomoć pristizala, zdravlje Mary Lou se poboljšavalo. Napustila je bolnicu, zahvalna što je živa za blagdane. Oslanjala se na spremnik kisika, ali je bila sretna što je sa svojom obitelji.

Iskustvo Mary Lou ispunilo ju je zahvalnošću i obnovljenom želju za životom. Ona razmišlja: “Samo sam mislila da sam isprani, stari sportaš. Ali ljubav, to me jednostavno… dirnulo.”

Čudesno ozdravljenje Mary Lou Retton uči nas da je, čak i u najizazovnijim životnim trenucima, Božja milost uvijek s nama.

“Svojim će te krilima zaštititi i pod njegova ćeš se krila skloniti: Vjernost je njegova štit i obrana!” (Psalam 91,4)

NAJNOVIJE!