Popularna Netflixova serija za djecu zgrozila roditelje zbog LGBT likova

Popularna Netflixova serija za djecu predškolske dobi izazvala je protivljenje nekih obitelji zbog uključivanja LGBT likova i sadržaja.

CoComelon Lane, ocijenjen TV-Y, prati živote male djece i njihovih obitelji dok uče o svijetu oko sebe. U osmoj epizodi, nazvanoj “Just Be Me” (Samo Budi Ja), mali dječak isprobava različite kostime – “ima ih toliko za izabrati!” – prije no što stavi tijaru i baletnu haljinu dok ga potiču njegova dva oca. Jedan od tata pjeva: “Ako nisi siguran što odabrati, razmisli o svim stvarima koje voliš raditi – samo budi ono što jesi.”

Jedan od tata mu kaže: “Mi mislimo da za izgledati sjajno treba biti svoj.”

Dječačić tada pleše u tijari i baletnoj haljini.

Kanal End Wokeness objavio je isječak iz emisije na X (bivši Twitter) 20. prosinca. Prikupio je 15,4 milijuna pregleda. Nekoliko komentatora ustvrdilo je da serija promiče transrodnost.

Konzervativni komentator Matt Walsh objavio je isječak na svom profilu i napisao: “Netflix treba potpuni Bud Light tretman za ovo.”

Izvršni direktor Consumers’ Research Will Hild rekao je za Fox News Digital da se čini da serija promiče cross-dressing.

“U to su ubacili probuđenu političku agendu krajnje ljevice na iskreno, odvratan način”, rekao je Hild.

Portal Plugged In je izvijestio da serija “prikazuje slatke trenutke pune ljubavi između djece i njihovih roditelja koji imaju za cilj potaknuti kvalitetno vrijeme, ljubaznu interakciju i socijalno-emocionalnu svijest.”

“Roditelji bi trebali biti svjesni da serija ima istospolne sadržaje”, stoji u recenziji Plugged Ina. “Na primjer, dva homoseksualna oca prikazana su u seriji, a pojavljuju se i u uvodnoj pjesmi serije – stoje zajedno i pjevaju. Osim toga, sin dvojice tata oblači se u tijaru i baletnu haljinu tijekom jednog segmenta epizode.”

NAJNOVIJE!