Sin suosnivača Hamasa razotkrio ‘divljačku’ indoktrinaciju palestinske djece

Sin suosnivača Hamasa osudio je terorističku organizaciju u žustrom polusatnom govoru u Ujedinjenim narodima u ponedjeljak.

Mosab Hassan Yousef, sin suosnivača Hamasa, šeika Hassana Yousefa, pobjegao je iz terorističke skupine kasnih 90-ih i potajno surađivao s izraelskim sigurnosnim službama na razotkrivanju i sprječavanju nekoliko Hamasovih terorističkih napada. Kasnije je predao svoj život Kristu i napisao autobiografiju 2010. pod naslovom Sin Hamasa.

45-godišnji Yousef sada nastoji razotkriti pravo lice Hamasovog genocidnog kulta smrti.

“Vidim puno podjela i konfuzije, puno mržnje, puno dezinformacija, i uh, svi govore u ime djece. I u ime nevinih. Ali nisam siguran u njihovu pravu namjeru. Ali danas mogu govoriti u ime palestinskog djeteta, nekoga tko je odrastao u toj kulturi”, rekao je.

“Hamasov prvi zločin protiv djece u palestinskim društvima nije njihovo naoružavanje ili poticanje na bombaške napade samoubojice – to je vjerska ideološka indoktrinacija kroz koju sam morao proći s jednom namjerom da uništim državu Izrael. Ovo je Hamas primarni cilj”, rekao je Yousef.

“U ovoj istini nema zabune. Govorim kao svjedok iz prve ruke o Hamasu i njihovim namjerama. Moj otac je jedan od osnivača pokreta Hamas. Bio sam tamo kada je Hamas rođen. Bio sam prije nego što je Hamas rođen, i kažem da ću biti tamo nakon što Hamas bude mrtav”, rekao je dok su delegati UN-a pljeskali.

“Nisam dio propagande. Ne radim ni za koga. Ja samo predstavljam sebe i govorim s ovim autoritetom, stoga nemojte biti u zabludi i pozorno uzmite moje riječi. Hamas čini zločin protiv ove generacije i sljedeće generacije koje dolaze, tako da okrivljavanje Izraela neće riješiti problem”, objasnio je Yousef.

VIDI OVO: Istina o Hamasu koju svi trebaju znati: Ovo im je glavni cilj!

Kao dječaka ga je bičevao vođa Hamasa

“Zamislite, kao dijete od 10 godina, kada sam bio neposlušan Hamasu, bio sam vezan za stup i bičevan od vrhovnog vođe Hamasa, ne želim spominjati njegovo ime, jer on nije dostojan, s električni kabelima. Svakim udarcem biča gubio sam dah dok nisam izgubio svijest. Moj otac je tada bio u zatvoru i ovaj vođa je mislio da je on moj mentor. Ovo je Hamasova disciplina. Takav su htjeli da budem… postati nasilan divljak poput njih”, nastavio je.

“Osnovna inteligencija djeteta kada sam osjetio govorila mi je da to nije prirodno. Nije bilo, ali sam ipak morao ići u džamiju kako bih zadovoljio svoju majku i svog oca te poslušao ovu vrstu čudovišta. Mrzim govoriti o mojoj osobnoj borbi i mrzim biti u poziciji obrane. On (pokazuje na stalnog predstavnika Izraela pri Ujedinjenim narodima Gilada Erdana) također ne voli biti u obrani jer je to ono što je Hamas učinio Izraelu 7. listopada”, primijetio je Yousef.

“Ali to ne znači da nećemo okončati rat”, rekao je.

Cijeli govor pogledajte u videu ispod:

NAJNOVIJE!