Žena skočila s 5. kata i usmrtila prolaznicu na koju je pala

Starica je iste večeri umrla u bolnici.

Slučajna prolaznica (60) je preminula u bolnici u Bukureštu nakon što je na nju pala žena koja se bacila s 5. kata pred svojim kolegama.

Jeziv slučaj dogodio se 25. listopada ujutro u glavnom gradu Rumunjske, a žena koja je pokušala počiniti samoubojstvo prošla je s lakšim ozljedama.

“Policijski službenici su 25. listopada 2023. godine, oko 08:50 sati, zaprimili dojavu o padu osobe s objekta koji se nalazi u Sektoru 4. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je žena (43), koja je pala s zgrade, pala preko 60-godišnjakinje koja je hodala nogostupom. Obje osobe su bile pri svijesti, a 60-godišnjakinja je bila u teškom stanju”, priopćila je kobnog jutra policija.

Nažalost, starica je iste večeri umrla u bolnici. Prema neslužbenim informacijama, imala je tri srčana udara zaredom, a liječnici nisu mogli ništa učiniti. Istodobno, izvori iz istrage tvrde da je žena imala prijelom kičmenih kralježaka, što još nije službeno potvrđeno.

Nakon što je starica preminula, protiv žene (43) pokrenuta je istraga zbog sumnje na ubojstvo iz nehaja. Za sada nema konkretnih dokaza da su ta dva slučaja povezana, ali je istragu preuzelo tužiteljstvo, prenose mediji.

Kolege žene koja je pokušala samoubojstvo rekli su da je imala “depresivna razdoblja” te da je zbog toga potražila stručnu pomoć. Međutim, ne znaju što ju je tog jutra natjeralo da skoči s prozora.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!