‘Ona je bila njegov anđeo’: Nepoznata žena izvukla paraliziranog čovjeka iz zapaljenog auta

Nakon što je nepoznata žena izvukla paraliziranog čovjeka iz zapaljenog auta, ovaj je odlučio pronaći način kako bi joj iskazao svoju iskrenu zahvalnost.

Dennis Brown (58) iz Dallasa nije želio zaboraviti hrabru djelatnicu Tammi Arrington iz Mississippija koja mu je spasila život nakon što se njegov unajmljeni automobil zapalio, piše The New York Post.

Brown je paraliziran od struka prema dolje nakon što ga je napadač ustrijelio prije 36 godina. Kako bi i dalje imao mobilnost i vozio se, unajmio je posebno vozilo opremljeno uređajem za ručno upravljanje.

“Pomalo mi je postalo jasno u kakvoj opasnosti sam bio”, podijelio je Brown s The Post-om. “Da nije bilo Tammi, ne znam kako bih se uopće izvukao ili koliko bih blizu bio ozljedi ili bih li uopće bio danas ovdje da nije bilo Tammi.”

Žena se slučajno našla na pravom mjestu u pravo vrijeme

Arrington, koja ima 42 godine, slučajno se našla na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bila je u gradu pomažući prijateljici da se preseli u njezin novi dom kada je primijetila da se auto zapalio.

Brzo je reagirala i pohitala prema vozilu. Prvotno je mislila da unutra nema nikoga, ali tada je ugledala Brownovu glavu koja se pomiče blizu vozačevog naslona.

Bez oklijevanja, otvorila je vrata i zamolila Browna da izađe iz vozila. No, on joj je odgovorio da nije u mogućnosti jer je u invalidskim kolicima. Tammi Arrington odlučila je brzo djelovati i izvukla Browna iz automobila. Potom je brzo sastavila invalidska kolica i smjestila Browna unutra prije nego su se povukli na sigurnu udaljenost od gorućeg vozila.

Čovjek je bio toliko zapanjen pa nije pitao ženu kako se zove

Tijekom dramatičnog događaja, Brown je bio toliko zapanjen da nije ni stigao pitati Arrington za njeno ime. Njegova majka, Julia Brown, također je pokušala pronaći ženu kako bi joj se zahvalila, ali nije znala njezino ime.

“Skoro sam izgubila svoje dijete u tom plamenom autu. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti”, izjavila je Julia za KDFW-TV. “Jer da nije bilo nje, moj sin bi izgorio. Ona je bila njegov anđeo milošću Božjom.”

Nakon što je Brown dao intervju na KDFW televiziji i izrazio svoju nadu da će pronaći osobno Tammi kako bi joj se zahvalio, uspio je stupiti u kontakt s njom preko televizijske postaje.

“Prvo što sam joj rekao bilo je: ‘Tammi, ovo je Dennis, tip u invalidskim kolicima'”, podsjetio se Brown razgovora s njom za medije. “Počeli smo se smijati, čovječe, samo smo se počeli smijati.”

Brown i njegova majka sada planiraju pozvati Arrington i njezinu prijateljicu na večeru kad se Tammi sljedeći put nađe u njihovom gradu.

No, Tammi, skromna žena, ne osjeća se kao heroj zbog svojeg čina pomoći drugoj osobi u trenutku potrebe. Kako kaže za The Post, za nju je to bila prirodna reakcija i samo je željela pomoći osobi u opasnosti.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!