Joe Biden slavi smrt nerođenih beba u pobačajima: To je “odluka o vašem tijelu”

Aktualni američki predsjednik Joe Biden sam čin pobačaja naziva “odlukom o vašem tijelu” ne shvaćajući činjenicu da nerođeno dijete nije žensko tijelo.

Ne samo da je Joe Biden radikalni aktivist za pobačaje koji podržava ubijanje beba, on ne razumije osnovne znanosti.

U novoj televizijskoj reklami koja izruguje republikanske kandidate na izborima i slavi pobačaj, Biden čin ubojstva djeteta naziva “odlukom o vašem tijelu”.

Demokrat očito ne razumije činjenicu da nerođeno dijete NIJE žensko tijelo.

Danas je Bidenova kampanja objavila novu televizijsku reklamu koja ističe pro-life stavove republikanskih predsjedničkih kandidata – kritizirajući Donalda Trumpa, Rona DeSantisa i Tima Scotta.

Jednominutni oglas pod nazivom “Ovi momci” prikazuje Trumpa koji slavi poništavanje Roea protiv Wadea, Rona DeSantisa koji potpisuje zakon o otkucajima srca za spas beba, a Tima Scotta koji govori da bi potpisao pro-life zakone kao predsjednik.

VIDI OVO: Vjera Joe Bidena: Što vjeruje američki predsjednik?

“Posljednji ljudi koji bi trebali biti uključeni su ovi momci”, kaže oglas. “Odluke o svom tijelu trebate donositi sami. Ne od strane njih.”

Ali očito malo nerođeno dijete nije žensko tijelo.

A oglas za ubijanje beba u pobačaju naziva “brigom o reproduktivnom zdravlju”. Ali kada dođe do pobačaja i beba bude ubijena, reprodukcija se već dogodila i ubijanje bebe nije briga za zdravlje.

Reklama za Bidena prikazivat će se dva tjedna digitalno putem YouTubea i Connected TV-a. Prvi oglas kampanje nakon debate, dio je 16-tjedne reklamne kampanje vrijedne 25 milijuna dolara.

Provodit će se u Arizoni, Georgiji, Michiganu, Nevadi, Sjevernoj Karolini, Pennsylvaniji i Wisconsinu.

NAJNOVIJE!