Dječaka je upucao bivši dečko njegove majke, a djed i baka zahvaljuju Bog za njegov čudesan oporavak

10-godišnjeg dječaka je prije mjesec dana upucao bivši dečko njegove majke, a djed i baka sada zahvaljuju Bogu za njegov oporavak.

Codyja Johna Olsona, hrabrog desetogodišnjeg dječaka iz Dentona u Texasu, navodno je 4. srpnja ispred kuće njegove prabake šest puta upucao bivši dečko njegove majke, Travis Rollins.

Njegovi djed i baka, Michael i Vickie Cross, pripisuju Bogu zasluge za njegovo čudesno ozdravljenje.

Mjesec dana nakon ovog stravičnog iskušenja, Codyjevi baka i djed prekinuli su šutnju rekavši kako mladi borac nevjerojatno napreduje. Sada može otvoriti oko, pomaknuti ruku, podići palac i izvesti druge izvanredne radnje.

Njegovi baka i djed zovu ga “čudom”. “Božjom milošću, on je još uvijek ovdje,” izjavila je Vickie Olson. “Kao što je Michael rekao, ako te ovo ne potakne da vjeruješ u Boga i čuda, ne znam što hoće.”

Dječak bi u bolnici mogao provesti i do godinu dana

Međutim, Codyjevo putovanje do oporavka daleko je od kraja. U bolnici bi mogao provesti i do godinu dana, baveći se fizičkom, mentalnom i emocionalnom rehabilitacijom.

Travis Rollins, navodni ubojica, optužen za teški napad smrtonosnim oružjem trenutno je u zatvoru uz kauciju od 1,2 milijuna dolara.

Unatoč teškim okolnostima, obitelj Cross usredotočena je na Codyjev oporavak. Dječak je čak uspio pojesti čvrstu hranu i reagirati na geste utjehe.

Vickie Cross podijelila je dirljiv trenutak: “Uzeli smo medvjedića od njegove prabake, prislonili ga na njegov obraz… Posegnuo je, zgrabio ga i privio uz svoje tijelo.”

Otvoren je profil na stranici GoFundMe kako bi se obitelji pomoglo u pokrivanju medicinskih troškova. Opis kampanje, koji je napisao Michael Cross, daje ozbiljan uvid u njihovu bitku koja je u tijeku: “Kad biste samo znali koliko je operacija Cody John već imao i koliko će mu ih još trebati… A sve je to zbog smrtonosnog čudovišta koje je pucalo 6 puta na ovo nevino tijelo djeteta!”

Ne zaboravimo se moliti za Codyja i njegovu obitelj dok prolaze kroz ova izazovna vremena.

NAJNOVIJE!