Dječak (12) kucao teti na prozor i poginuo: Nesreća u Novom Sadu je šokirala građane

12-godišnji dječak je kucao teti na prozor i poginuo. Svi prisutni su mu odmah pritrčali pomoći, no nažalost, bilo je prekasno.

U Ulici Vuka Mandušića, jednom od novosadskih naselja, dogodila se nesreća koja je šokirala građane. U tužnom događaju koji je potresao susjedstvo beživotan je pronađen 12-godišnji dječak, čiji identitet još nije objavljen.

Prema svjedočenju jednog od susjeda, dječak je kucao na tetin prozor, a potom se iznenada srušio. Svi prisutni su mu odmah pritrčali pomoći, no nažalost, bilo je prekasno.

Hitna pomoć je brzo stigla, no liječnici su mogli samo konstatirati smrt, ali ga nisu uspjeli spasiti. Na tijelu nije bilo vidljivih ozljeda, što je dodatno zbunilo okupljene.

Nadležni su odmah obavijestili Više javno tužilaštvo u Novom Sadu koje vodi istragu o ovom tragičnom događaju.

Još uvijek nije poznato kako je dječak preminuo i što je uzrok smrti, iako se sumnja na strujni udar, pa je naložena hitna obdukcija kako bi se rasvijetlile okolnosti koje su dovele do ove nesreće.

U prvim je medijskim izvješćima bilo nesuglasica oko spola djeteta. Isprva je javljeno da je riječ o djevojčici, no kasnije je potvrđeno da je riječ o dječaku.

Ova tužna vijest širi tugu i bol među stanovnicima ovog naselja.

Suosjećamo s obitelji dječaka u ovom teškom trenutku i nadamo se da će istraga brzo dati odgovore na pitanja te da će se saznati pravi uzrok ove tragične smrti.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!