Zlostavljani dječak je pokucao na vrata svojih susjeda, a oni su brzo reagirali

Zlostavljani dječak je pokucao na vrata svojih susjeda te im je iznio svoje probleme. Danas je postao internetska senzacija!

U mirnoj četvrti u Teksasu, neočekivani posjetitelj, 12-godišnji Shayden Walker, pozvonio je na vrata njegovih susjeda. Koristeći kućnu kameru, Shayden je iznio svoje probleme o nasilnicima iz susjedstva i svoju čežnju za prijateljstvom.

“Samo sam htio vidjeti znate li, poznajete li ikakvu djecu od 11 ili 12 godina možda zato što mi trebaju, trebaju mi ​​prijatelji. Jako loše”, iskreno je ispričao Shayden.

Dirnuta razgovorom, Brennan je objavila interakciju na internetu koja je brzo zaokupila pozornost korisnika interneta diljem svijeta.

“Mislim da to svatko može osjetiti. Moli za nekoga, doziva pomoć”, rekla je Brennan za Inside Edition. Objava je prikupila više od 10 milijuna pregleda, a izljev podrške Shaydenu bio je nevjerojatan.

“Bio bih mu prijatelj”

Korisnici društvenih mreža pozdravili su Shaydenovu hrabrost i čak ponudili prijateljstvo. “Kako hrabro”, glasio je jedan komentar. “Bio bih mu prijatelj”, rekao je drugi.

Vođeni suosjećanjem, Raysi su odlučili da ne mogu sjediti prekriženih ruku. “Oboje smo postajali emotivni zbog toga i rekli smo da moramo nešto poduzeti”, rekla je Angel.

Doprli su do Shaydena i njegove obitelji, pretvarajući internetsku interakciju u vezu u stvarnom životu. Pozvali su Shaydena k sebi, gdje se zbližio s njihovom dvogodišnjom kćeri, dirnuvši srca i Brennan i Angel.

Viralna objava izazvala je izljev podrške, ne samo riječima, već i na opipljive načine. Za Shaydena je otvoren GoFundMe račun, prikupivši nevjerojatnih 40.000 dolara u 24 sata.

Pokazujući altruizam daleko iznad svojih godina, Shayden je odlučio podijeliti svoj nevjerojatni prihod, donirajući dio Ukrajini i žrtvama tornada u Sjedinjenim Državama.

Dječak boluje od autizma i bipolarnog poremećaja

Boreći se s višestrukim dijagnozama uključujući autizam, bipolarni poremećaj i ADHD, Shaydenu je često bilo teško povezati se s ljudima. Njegova majka, Krishna Patterson, bojala se da će viralni video izložiti Shaydena još većem maltretiranju.

Nakon što je bio izoliran i maltretiran, Shayden se našao okružen obiljem prijatelja, ne samo lokalno već i iz cijeloga svijeta, uključujući različita mjesta poput Havaja, Kine, Australije i Engleske.

Shaydenovo putovanje odvelo ga je od očaja do samopouzdanja.

“Budite jedni drugima dobrostivi, milosrdni; praštajte jedni drugima kao što i Bog u Kristu nama oprosti.” (Efežanima 4, 32)

NAJNOVIJE!