Tražila je ljubav svog života uz pomoć magije, a onda je jednog dana čula glas …

Bila je očajna i ljubav svog života tražila je uz pomoć magije. Jednog je dana čula glas koji je sve promijenio.

“Bog me izvukao iz New Age kaljuže. Ove godine je prošlo 14 godina, ali još uvijek se svega sjećam i zahvalna sam Bogu što sam dobila novi život i što je moja promjena donijela pozitivne učinke na ljude oko mene”, kaže Ada u razgovoru za Aleteiu.

Ada je u New Age zaglibila na fakultetu

Tražila je način da pronađe svoju drugu polovicu! Činilo joj se da molitva za pravog čovjeka ne pomaže, pa je odlučila potražiti pomoć negdje drugdje. Tada nije shvaćala kome taj drugi put vodi i tko stoji iza njega.

“Puno sam čitala o energijama, moćima, čarolijama, magičnim ritualima, podsvjesnom programiranju; napravila sam ljubavnu amajliju i kupila narukvicu i prsten koji treba da privuče ljubav. Uslijedio je tarot, zanimanje za kultove koji se prakticiraju na Karibima i u Brazilu. Kod kuće sam imala ezoterične knjige i časopise”, dodaje Ada.

“Nisam mislila da je to loša stvar”

Sve se više udaljavala od Boga. Išla je u crkvu, ali na pričest sve rjeđe. Naravno, na ispovijedi nije ni pomišljala. Magija ju je fascinirala i vjerovala je da će uz određene prakse pronaći svoju ljubav i osigurati financijski prosperitet kod kuće. Ali postajalo je sve gore i gore.

“Nisam našla sreću u ljubavi, njezine su se imitacije javljale samo nakratko, pa sam samo dublje ulazila u okultno. Atmosfera kod kuće nije bila dobra. Osjećala sam posebnu mržnju prema Isusu, smatrala sam ga šarlatanom – čula sam tu riječ o Njemu u svojoj glavi”, prisjeća se Ada.

“Kada sam bila na misi, u mislima sam čula negativne komentare o riječima svećenika koji je vodio obred. Ponekad, kada sam čitala previše ezoteričnih tekstova, imala sam noćne more o tome.”

“Još se sjećam tog glasa”

“Strah me i pomisliti što bi mi se dogodilo da se za ljubavni ritual obratim osobi koja se profesionalno bavi magijom! Umalo sam platila ritual … Ali nisam jer me neki unutarnji glas upozorio takvom snagom da se toga i danas sjećam.”

“Imala sam dojam da mi netko tako mirnim, ali čvrstim glasom govori da to ne radim jer ću zažaliti. Još uvijek čujem taj glas i sjećam ga se. Otprilike šest mjeseci kasnije sam se obratila. Slučajno ili ne, jer Bog uvijek ima plan, u jednim sam katoličkim novinama naišla na članak o opasnostima New Agea i magije. Oči su mi se otvorile jer sam čitala o sebi, kako sam naštetila sebi i drugima jer je moj grijeh utjecao na moje voljene i moje zaposlenje.”

PROČITAJTE: Horoskop, astrologija i okultno imaju demonske temelje

Krenula je u životnu čistku: duhovnu, ali i tjelesnu, jer sve vezano uz New age moralo se baciti. Molila je i čitala mnoge kršćanske članke. Osjećala je da život svakim danom postaje bolji: situacija kod kuće, na poslu.

“Bog je promijenio moj život. Sve je krenulo nabolje, postala sam nova osoba. Išla sam na mise za ozdravljenje, brinula sam se za osobnu molitvu. Došle su krize jer sam na ljubav morala dugo čekati. Mislim da mi je Bog dao vremena da najprije zaliječim rane. Kada je došao pravi trenutak, upoznala sam divnog čovjeka koji mi je suprug već nekoliko godina”, zaključuje Ada svoje svjedočanstvo.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!