Učenice 8. razreda u Slavonskom Brodu prijavile nastavnika da ih je neprimjereno dodirivao

Učenice osmog razreda Osnovne škole Bogoslav Šulek u Slavonskom Brodu prijavile su svojoj razrednici da ih je jedan od nastavnika neprimjereno dodirivao, gledao i slao im neprimjerene poruke.

Prema informacijama koje je objavio slavonskobrodski Plus Portal, učenice navodno posjeduju dokaze koji potvrđuju njihove tvrdnje.

Roditelji, koji su željeli ostati anonimni, potvrdili su da je razrednica hitro reagirala na navode učenica te odmah obavijestila školsku stručnu službu i ravnateljicu.

Ravnateljica je nakon toga prijavila slučaj svim nadležnim tijelima. Neslužbeno se doznaje da je optuženi nastavnik priznao sve osim fizičkog kontakta s učenicima.

Tijekom jučerašnjeg dana, navodno su odveli nastavnika u prostorije Policijske uprave brodsko-posavske. Optuženi nastavnik također predaje u drugoj osnovnoj školi, no tamo nije bilo sličnih prijava protiv njega. S obzirom na to da su učenice maloljetne, policija i škola nisu iznosile detaljne informacije o slučaju.

Policijski glasnogovornik Tomislav Kovačević izjavio je: “Možemo tek potvrditi kako smo zaprimili dojavu škole. U tijeku je provođenje izvida i istraživanja pa ćemo tek onda više znati o čemu se radi u konkretnom slučaju. Riječ je, između ostalog, o maloljetnim osobama pa ionako ne možemo ići u detalje”

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE

NE PROPUSTITE!