Čudo snimljeno kamerom: Policajac čuo Božji glas i okrenuo se nekoliko trenutaka prije eksplozije

Policajac kaže da je čuo Božji glas koji mu je rekao da se okrene i ode nazad. Nakon nekoliko trenutaka dogodila se strašna eksplozija.

James Wells je jedan od herojskih policajaca iz Nashvillea koji je pomagao u evakuaciji ljudi nekoliko trenutaka prije nego što je eksplodiralo vozilo sa samoubojicom. On sada zahvaljuje Bogu što mu je progovorio te mu na taj način spasio život.

Wells je stigao na mjesto sumnjivog vozila kada se dogodila teška tragedija.

„Doslovno sam čuo da mi je Bog rekao da se okrenem i odem provjeriti Toppinga (kolegu policajca) koji je bio dolje na Broadwayu”, rekao je policajac.

VIDI OVO: Preplašeni roditelji zvali su upomoć i rekli da njihovo dijete ne diše. Policajac je došao i izveo čudo

“Kada sam se okrenuo, meni se činilo da sam napravio samo tri koraka. Glazba je prestala i dok sam se vraćao prema Toppingu, samo sam vidio narančastu boju i začuo glasan zvuk. Spotaknuo sam se, jer me jako uzdrmalo, te sam počeo posrtati. Samo sam si rekao da ostanem na nogama, da ostanem živ i jednostavno potrčim prema Toppinu kako bih bio siguran da je dobro.”

Wells je kasnije dodao da je duhovna osoba koja vjeruje u Boga. Za Daily Wire je izjavio kako je svjestan da ga Bog vodi kroz život, a osobito o obavljanja posla koji radi.

Točan trenutak možete vidjeti u videozapisu koji je objavio Nashville MNPD.

NAJNOVIJE!